VECKA 21, 19-23 maj
MÅNdag
Pasta med skinksås, broccoli och riven Grana padano
Asiatisk kycklinggryta med basmatiris
Frittata med fetaost och chilibearnaise (vegetarisk)
TIsdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Ångad sej med brynt smör, räkor, pepparrot, ärtor och kokt potatis
Raggmunk med getost, betor och honung (vegetarisk)
ONsdag
Pankopanerad kapkummel med dansk remoulad och kokt potatis
Kryddstekt fläskkarré med pepparsås, broccoli och stekt potatis
Bönbiffar med vitlöksdressing, broccoli och stekt potatis
torsdag
Pastrami med rödvinssås, potatissallad och rostad lök
Lasagne
Vegetarisk asiatisk gryta med basmatiris
Fredag
Klassisk gulaschsoppa
Fläskfiléspett med chilibearnaise, haricots verts och rostad potatis
Linsgryta serveras med kokt potatis (vegetarisk)
Idag ingår dessert!
Har du allergier, fråga personalen om alternativ. Vi reserverar oss för ändringar i menyn.