Vi har öppet måndag till fredag, 11.00-13.30. Om ni är ett större sällskap så blir vi jätteglada om ni hör av er och meddelar att ni kommer, så är vi säkra på att laga rätt mängd mat :). Varmt välkommen!
Meny vecka 50, 8-12 december
Måndag
Barbequemarinerade kycklinglår med chilibearnaise, broccoli och rostad potatis
Smörstekt tilapiafilé med brynt smör, blomkål, ärtor och kokt potatis
Vegetarisk: Pasta med svampsås, champinjoner och riven Grana padano
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Fisk- och skaldjursgryta med aioli och kokt potatis
Vegetarisk: Raggmunk med getost, betor och honung
Onsdag
Pankopanerad kapkummel med dansk remoulad och kokt potatis
Stekt fläskfilé med grönpepparsås, haricots verts och stekt potatis
Vegetarisk: Bön- och rotfruktsgryta med kokt potatis
Torsdag
Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Friterad sej med aioli och sötpotatispommes frites
Adobo-marinerad kycklingklubba med basmatiris
Vegetarisk ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag
Kycklingpasta med champinjoner, paprika och riven ost
Viltskav serveras med rårörda lingon och potatismos
Vegetarisk: Zucchinibiff med citrondressing, broccoli och bulgur