Hotellet 

Enkelrum: 52 stycken, varav ett handikappanpassat. 27 av rummen är mycket rymliga, övriga är utrustade med ett sovrum och ett arbetsrum. Alla rum har egen dusch och toalett. 
Hund med som sällskap? Vi har 13 enkelrum där även fyrbenta vänner är välkomna (inga ekonomi- eller tvåbäddsrum). Bakom huset kommer ni direkt ut i elljusspåret så det är lätt att ta sig till en bra promenad tillsammans :)

Ekonomirum: 44 stycken. Här sover man i ett enkelrum, men delar dusch och toalett med ytterligare ett rum. Dessa rum ser ganska exakt ut som de gjorde när de byggdes från början. Vi ber inte om ursäkt för det, men vill att du ska vara medveten om det så att dina förväntningar blir rätt.

Tvåbäddsrum: 17 stycken (kan även bokas för singelbruk). Möblerade med två enkelsängar.

Frukost ingår på vardagar. Samtliga rum har TV och tillgång till trådlöst bredband utan kostnad. Alla sängar är 90 cm.

Omgivningar och övriga faciliteter: Precis bakom hotellbyggnaden finns ett elljusspår, som också leder ner till Rosersbergsbadet. Vill du promenera ligger den härliga engelska slottsparken på bara några minuters gångavstånd.

Du har utan extra kostnader tillgång till bastu, träningslokal, biljard, pingis och gästkök. Behöver skjortan tvättas har du även tillgång till hotellets tvättstuga, och vill du stryka den finns stationer för det på alla våningar. I sällskapsrummen finns gott om tidningar och böcker för den lässugne.

Stor parkering finns precis utanför byggnaden, utan avgift.

Incheckning vardagar 13.00-16.45, utcheckning senast 09.00 eller enligt överenskommelse. På helgen har vi normalt stängt, öppnar för större grupper.

Boka  ditt boende via mail till info@trerosor.se eller fyll i formuläret nedan

GDPR: I samband med att du bokar rum godkänner du att Tre Rosor Pensionat & Konferens lagrar de personuppgifter du ger oss. Vi använder inte personuppgifterna i något annat syfte än rumsbokning och sprider dem inte till tredje part.

Kontakta oss för bokning och mer information

Vi ber om bokningsförfrågan antingen via mail till info@trerosor.se eller via formuläret nedan

DIN E-POSTADRESS DITT NAMN ÖNSKADE DATUM ANTAL PERSONER OCH ÖNSKAD RUMSKATEGORI ÖVRIGA FRÅGOR Skicka